3e leerjaar

Hallo allemaal!

Welkom op onze webpagina, wij zijn de monstertjes van klas 3.
Monstertjes??? Ja hoor, je leest het goed! In onze klas kan je heel wat dingen terugvinden in het thema van monstertjes. Maar geen paniek, ze zijn heel erg lief en schattig én ze helpen ons om dingen te onthouden. Als dat niet goed is zeg!

Wij zijn een klein maar energiek klasje van 19 kinderen. Wij krijgen les van juf Stefanie en juf Carine komt ons heel vaak helpen in de klas op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, telkens in de voormiddag. Turnen krijgen wij van meester Michiel en van juf Lies en wij gaan ook om de 2 weken gaan zwemmen!

In het 3e leerjaar leren we heel veel dingen bij.
– we leren rekenen tot 1000
– we leren cijferen
– we leren een beetje Frans spreken met de klaspop “Clo-Clo”
– we leren over verschillende interessante onderwerpen in de lessen wero
– we leren al een beetje kijken naar de actualiteit
– …

Er wordt veel aandacht geschonken aan de talenten van ieder van ons, want iedereen is knap op zijn of haar eigen manier! Bij ons ben je welkom als je beweegknap, beeldknap, woordknap, redeneerknap, natuurknap, muziekknap, samenknap of zelfknap bent. Of ben jij misschien nog op een andere manier knap? Kom er dan ook maar bij en toon het ons gauw!

Dit jaar werken wij met de hele school rond het thema “Als bomen vertellen”. Elke maand komt een nieuw symbooltje in onze boom en de boom staat ook voor verbinding maken met elkaar.

Wij zullen dit jaar ook heel wat plezante dingen doen:
– een meetcircuit met het 6e leerjaar
– muzische activiteiten met het 4e leerjaar
– spelletjes spelen met de 1e kleuterklas
– …

Ben je benieuwd wat wij nog allemaal uitspoken? Kom dan gerust even binnen in onze klas om een kijkje te nemen!

Groetjes, het 3e leerjaar!